Separacions i divorcis

Si es tracta d’afrontar una separació matrimonial o de parella, podem proporcionar-te l’assessorament que necessites sobre les mesures preventives per protegir els teus interessos i els de la teva família, així com quines mesures són les més idònies per aconseguir el teu benestar personal i els que més estimes, els fills/es.

Intentem que el procés sigui el més àgil i ràpid possible, respectant el temps de cada un, però oferint la seguretat, l’optimisme i la dedicació que en aquests moments necessites.

D’altra banda cal no oblidar que moltes vegades les mesures econòmiques que acordem o que s’adoptin per una decisió judicial han d’anar acompanyades d’un bon assessorament fiscal i econòmic per tal de salvaguardar els teus interessos econòmics més enllà de la sentència judicial. Hauràs de regularitzar la teva situació davant d’Hisenda i nosaltres t’aconsellarem perquè ho facis de la millor forma possible.

Contacta amb nosaltres:

7 + 1 = ?

Equip d’especialistes en Concursal, Mercantil, Fiscal, Civil, Laboral i Administratiu.

La integració d’advocats i economistes en un sol bufet ens permet comprendre millor als nostres clients i oferir-los un assessorament integral que cobreix les necessitats globals de l’empresa i dels particulars.