Modificacions sentències de divorci

El procés de divorci o separació que pateix una parella o un matrimoni ve emmarcat per la situació personal i econòmica que cada família viu en aquell precís moment.

No obstant això, les circumstàncies varien o poden variar, llavors allò que vas signar en un acord o bé allò que un jutge o jutgessa va considerar que era el més oportú per vosaltres, ja no és tal, atès que els fills/es van creixent i canvien les seves necessitats emocionals i econòmiques, com bé pot ser que la teva situació econòmica de llavors ja no sigui la mateixa que ara, bé perquè ha canviat a millor o a pitjor. Per tant, si tens ja una sentència de separació o divorci, o bé ja vas acordar les mesures relacionades amb els vostres fills i filles, però actualment hi ha moltes circumstàncies que han variat de forma substancial, pots canviar els acords o les mesures preses i prendre aquelles noves que s’adaptin a la vostra nova realitat.

Contacta amb nosaltres:

2 + 6 = ?

Equip d’especialistes en Concursal, Mercantil, Fiscal, Civil, Laboral i Administratiu.

La integració d’advocats i economistes en un sol bufet ens permet comprendre millor als nostres clients i oferir-los un assessorament integral que cobreix les necessitats globals de l’empresa i dels particulars.