Adopcions i filiacions

Habitualment, per la circumstància específica que cada un tingui a casa seva, ens trobem en la necessitat d’adoptar un fill o filla, sigui en un país estranger o bé el fill o filla de la nostra parella, que pel motiu que sigui, l’heu estat fent de pare o mare durant anys. Des d’ADEC LEGAL t’assessorem per tramitar l’adopció legal del menor d’edat, però també de majors d’edat, en què el consentiment de l’adoptant i adoptat farà que el tràmit legal sigui més àgil i harmoniós.

D’altres vegades, les circumstàncies són totalment diferents i contràries, i ens veiem en l’obligació moral i legal de reclamar a aquella persona la teva filiació, senzillament pel dret natural de tota persona de saber qui és el seu pare o mare.

Sovint els escenaris canvien, i el que els nostres clients necessiten és demostrar que aquell fill o filla que tenies com a teu, no és tal. Nosaltres no jutgem ni valorem, t’aconsellem, escoltem, guiem i donem suport legalment.

Contacta amb nosaltres:

0 + 4 = ?

Equip d’especialistes en Concursal, Mercantil, Fiscal, Civil, Laboral i Administratiu.

La integració d’advocats i economistes en un sol bufet ens permet comprendre millor als nostres clients i oferir-los un assessorament integral que cobreix les necessitats globals de l’empresa i dels particulars.