Dret de Família

La ruptura sentimental amb la parella o el cònjuge suposa un canvi vital en la vida de qualsevol persona i en aquells que ens envolta. Per això, volem ajudar-te en aquest nou procés donant-se l’assessorament jurídic idoni per prendre les decisions correctes. Per això, a ADEC LEGAL, t’oferim consells pràctics i diligents en assumptes legals familiars en totes les etapes, ja sigui per què esteu pensant a finalitzar una relació conjugal o de parella estable, com si voleu deixar els vostres pactes econòmics patrimonials per escrit o bé us amoïna deixar les qüestions personals i econòmiques personals o d’aquells que us envolten enllestides i preparades per quan ja no hi sigueu.

Així doncs, nosaltres t’acompanyem en tots aquests processos, amb un objectiu primordial: aconseguir solucions extrajudicials ràpides, pràctiques i justes. Si això no és possible, llavors decidirem conjuntament quins procediments judicials hem d’afrontar, intentant donar-vos l’acollida que necessiteu en cada moment.

Contacta amb nosaltres:

3 + 0 = ?

Equip d’especialistes en Concursal, Mercantil, Fiscal, Civil, Laboral i Administratiu.

La integració d’advocats i economistes en un sol bufet ens permet comprendre millor als nostres clients i oferir-los un assessorament integral que cobreix les necessitats globals de l’empresa i dels particulars.