Dret Bancari i Hipotecari

Despatx d’advocats experts en dret bancari i hipotecari

En els últims anys hem viscut una autèntica metamorfosi o canvi en el món bancari del nostre país, desapareixent els models tradicionals de banca i caixes. La forma de fer banca també ha canviat, així com la normativa que emparava a les entitats bancàries, de vegades, deshonestes o vulnerant els drets dels consumidors i usuaris. De fet hem pogut comprovar, en els últims temps, el revés judicial que el sistema judicial ha causat a la banca, el que ha comportat tant modificacions legals com canviar la praxi i les operatives del nostre sistema financer.

El dret bancari fa referència a aquella àrea del dret formada pel conjunt de normes relatives al funcionament i bona pràctica de les entitats bancàries i els seus clients. Moltes vegades, la desigualtat de condicions que solen trobar-se les entitats financeres o societats d’inversió respecte als consumidors, fa recomanable TENIR UN ASSESSORAMENT EXPERT DURANT LA CONTRACTACIÓ DE QUALSEVOL PRODUCTE BANCARI.

En el nostre despatx professional d’advocats ens diferenciem, no només per obtenir resultats favorables als nostres clients, sinó que procurem una atenció personalitzada per entendre totes les particularitats de cada cas i donar la millor solució al mateix. Per això, en el dret bancari podem defensar els drets dels nostres clients de diferents formes, sia per la via judicial, o ja sia per la via extrajudicial, negociant amb la banca i fent l’acompanyament i l’assessorament individual al nostre client.

  • Assessorament a usuaris de serveis financers i bancaris
  • Execucions hipotecàries
  • Reclamació despeses hipoteca: pots consultar aquí la documentació que necessites per poder tramitar la devolució de l’import relacionat amb les despeses de la teva hipoteca.
  • Reclamació de clàusules sòl
  • Crèdits revolvings: si vols saber sobre com reclamar les targetes revolving consulta aquí.
  • Procediments de swaps, clàusules de venciment i clàusules abusives.
  • CFA
  • Bonus convertibles

Contacta amb nosaltres:

3 + 0 = ?

Equip d’especialistes en Concursal, Mercantil, Fiscal, Civil, Laboral i Administratiu.

La integració d’advocats i economistes en un sol bufet ens permet comprendre millor als nostres clients i oferir-los un assessorament integral que cobreix les necessitats globals de l’empresa i dels particulars.