Assessorament de la Llei de Segona Oportunitat

Advocats Girona

Ell nostre equip Advocats Girona t’acompanyarà a resoldre els dubtes sobre la Llei de Segona Oportunitat i aconseguir cancel.lar el teus deutes.

Vols saber com funciona, qui pot reclamar i els requisits que cal complir?

T’ajudem!

Què és i com funciona la Llei de Segona Oportunitats?

Va ser l’any 2015 quan es va publicar la Llei 25/2015, de 25 de juliol, de mecanisme de segona oportunitat, però no ha estat fins al 2020 que no ha començat a tenir el ressò mediàtic motivat, en part, per la crisi econòmica derivada de la pandèmia.

Però… què és ben bé la llei de segona oportunitat? La Llei de la Segona Oportunitat és una solució legal que permet a aquelles persones que no poden fer front als seus deutes, sol·licitar una exoneració, és a dir, una cancel·lació de tots els seus deutes. T’ajudem a començar de zero.

Qui pot reclamar?
Està dirigida a les persones físiques, és a dir, particulars, famílies, autònoms, que no puguin fer front als seus deutes, ja siguin derivats d’un negoci, d’una antiga societat, del negoci actual, o deutes amb bancs, hipoteques o qualsevol altra persona.

Quins requisits he de complir per alliberar els deutes?
  • Ser considerat de bona fe.
  • No tenir un deute superior a 5 milions d’Euros.
  • No tenir antecedents penals relacionats amb delictes contra el patrimoni i l’ordre socioeconòmic; falsedat documental; delictes contra la Hisenda Pública o Seguretat Social i/o un delicte contra el dret dels treballadors.
Es poden cancel·lar tots els deutes amb la Llei de Segona Oportunitat?

Sí, a excepció dels d’Hisenda i Seguretat Social. En aquest cas haurem de fer un pla de pagaments a cinc anys com a màxim i, en funció dels teus ingressos i possibilitats econòmiques. Tots els altres deutes desapareixeran.

És un procediment complex que requereix una especialització jurídica concreta, per tant, si vols estar ben assessorat i acompanyat, t’aconsellem que contractis un professional per evitar-te sorpreses i entrebancs en el futur.

Vull rebre assessorament